Een incentive reis naar Parijs met net dat beetje extra

1, 2, 3, 4,… 52. Op reis gaan met een groep van 52 personen is logistiek best een dingetje. Maar ach, laten we bij Zeeland Retreats nou heel erg van ‘dingetjes’ houden. We hebben dan ook met volle teugen genoten van de bedrijfsreis die we voor Bouwend Zeeland mochten verzorgen. Gelukkig genoten er nog 52 mensen volop met ons mee!

Dag 1 is altijd spannend. Hebben we alles voor vertrek? Is de planning waterdicht? Zitten de bedankjes voor de gidsen in de tas? Staan de gekoelde frisdrank, fruitbekertjes en lunch klaar voor in de bus? Ja hoor. Off we go!

Een goed begin…

Een goed begin is het halve werk, dus wat kan er nog misgaan? Ehm, nou, een buschauffeur die bij de Sluiskiltunnel al verkeerd rijdt? Ja hoor, echt gebeurd. Maar gelukkig bracht zij ons daarna in één rechte lijn keurig naar Parijs.

Door oponthoud onderweg komen we een uurtje te laat bij het hotel aan. Maar geen nood, dat wordt goedgemaakt door een fantastisch snelle kamersleuteluitreiking (lang leve een goede voorbereiding!), dus niet veel later is iedereen gesetteld en zitten we met z’n allen te genieten van een heerlijk diner in het restaurant.

Dag 2: inspanning & ontspanning

Daarna volgen twee heerlijke dagen van samenzijn en onder het genot van leuke activiteiten bijkletsen en verbinden. Op dag 2 genoot het gezelschap, opgesplitst in drie groepen, van een begeleide fietstocht vanaf de Arc de Triomf door heel Parijs. Eén groep kreeg daarbij met een extra uitdaging te maken: een overijverige Engelstalige gids die wel in training leek te zijn voor de Tour de France. Al hijgend en vanzelfsprekend als eerste kwamen zij bij de lunchlocatie aan.

Na een ontspannende lunch wandelden we over de zonovergoten Avenue des Champs-Élysées terug naar het hotel. ’s Avonds stond er nog een spectaculaire dinershow op de planning in Lido, het bekende variététheater in Parijs.

Dag 3: Wauw!

Op de derde dag brachten we een bezoek aan de tuinen en het kasteel van Versailles. Er stonden weer twee gidsen voor ons klaar, waarvan een Nederlands- en één Engelstalige.
Na, gelukkig, een mooie en ontspannen rondleiding voor beide groepen, kwam een hoogtepunt van de reis: de lunch in het kasteel.

We namen plaats in een fantastisch mooie zaal met prachtig gedekte tafels met geweldig mooi glaswerk (van Lodewijk XIV) en uitzonderlijk mooi servies. Hebben we alle superlatieven zo te pakken? Tja, het was gewoon echt zo indrukwekkend! Iedereen genoot met volle teugen van deze unieke locatie en de culinaire hoogstandjes van chef-kok Alain Ducasse.

Genieten deden ze ook ’s avonds weer tijdens een ander hoogtepunt van deze reis, de boottocht met diner over de Seine. Alles klopte: de mooie boot, de heldere nacht, het lekkere eten, de ondergaande zon en tot slot de maan die op de verlichtte Eiffeltoren scheen. Magisch!

De tijd van gaan is gekomen

Dag 4 staat in het teken van de terugreis. Het is stil in de bus. Pas als we na een paar uur stoppen voor een lunchbreak, is iedereen er weer bij, enthousiast pratend over deze fantastische trip. A trip to remember! Daar is iedereen het over eens.

Wij ook. Deze trip is precies gegaan zoals we wilden. Oké, hier en daar een ‘dingetje’ onderweg en natuurlijk ook af en toe even tot 1, 2, 3,… 10 tellen als er weer een paar deelnemers te laat bij een afgesproken punt aankomen (gevalletje ‘hoort erbij’), maar alles was tot in de puntje verzorgd en gaf net dat beetje extra beleving. Niet zomaar een tripje naar de Eiffeltoren, maar deelnemers echt iets bijzonders laten meemaken en zien en daardoor zorgen voor unieke herinneringen. Dat is meer dan gelukt.

Wil jij ook dat beetje extra in jouw incentive reis, training of teambuilding ervaren? We laten je graag zien hoe Zeeland Retreats hier invulling aan kan geven!

 

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf volledig kunnen ontzorgen bij de creatie en organisatie van jouw meeting?
De voorbereiding, uitwerking en organisatie van een training, meeting of een teambuilding activiteit neemt vaak flink wat tijd in beslag? Behalve het besparen van tijd, kan de inzet van Zeeland Retreats je op diverse aspecten ondersteuning bieden. Hier kan je aan denken aan advies, creativiteit, expertise, kennis en volledig ontzorgen!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

☎️: 06 22812037 Daniela
☎️: 06 53978568 Joost
📮daniela@zeelandretreats.nl
📮joost@zeelandretreats.nl

Artikel delen: