Geraniums of avontuur? Waar denk jij dat ik voor ga?

Na 25 jaar bouwen aan twee fantastische bedrijven, zet ik langzaam steeds meer stapjes achteruit om mijn opvolgers de ruimte te geven. Natuurlijk dacht ik na over ‘en wat dan nu?’ Achter de geraniums gaan zitten, dat in ieder geval niet. Wat dan wel? Nou ‘dat’ bood zichzelf onlangs spontaan aan.
‘Dat’ is Zeeland Retreats. Een mooi bedrijf dat heisessies, trainingen en teambuildingsactiviteiten organiseert op de mooiste plekjes in Zeeland. De eigenaresse, Daniela Verwilligen, zocht een sparringpartner die haar kon helpen Zeeland Retreats nog beter op de kaart te zetten. Ik zocht een nieuwe uitdaging. 1 + 1 =… dat idee.

Voornaamste succesfactor
Natuurlijk ging er iets meer denkwerk aan vooraf dan ik nu schets. Wat weet ik nou van de trainers- en teambuilding branche? Niks, maar mijn ondernemersgeest en de kans om een ander te helpen, wonnen het. In mijn jaren als ondernemer heb ik namelijk veel geleerd. En het voornaamste is dat er één belangrijke succesfactor is: de mens. Ga je daar met respect en vertrouwen mee om, dan ligt de weg voor je open.

Mensen matchen
Bij Zeeland Retreats draait ook alles om mensen. Om de ontwikkeling en onderlinge verbinding van deelnemers, maar ook om de mensen die dit mogelijk maken: trainers, coaches en locatie beheerders. Iedereen kan dergelijke partijen zoeken en vinden, maar belangrijker is: wie zijn die mensen zelf en matchen ze qua aanbod én persoonlijkheid bij de klant waarvoor we de activiteit regelen?
Dat is waar Zeeland Retreats toegevoegde waarde levert.

Avontuur!
Je ziet, ik ben nu al enthousiast over Zeeland Retreats, maar het meest eigenlijk nog over de nieuwe samenwerking die ik daarbij aanga, met Daniela. We hadden direct een klik en het leuke is: zij en ik zijn heel andere persoonlijkheden. Zij heel creatief, ik heel praktisch. Dat is alleen maar mooi, we kunnen elkaars krachten zo volop benutten. Dat is precies wat we doen, met respect voor elkaars ideeën en groot vertrouwen in onze gezamenlijke visie.

Vergaderen, trainen, ontspannen
Dus hé, laat ik meteen maar een oproep plaatsen: Ben jij, of is jouw team, toe aan een waardevolle en compleet verzorgde heisessie, training, workshop en/of teambuilding activiteit, op een inspirerende plek met fijne mensen?

Laat het me weten via joost@zeelandretreats.nl of 06 – 53978568.

Artikel delen: