header-blog 2 (1)

MEER DAN OOIT BEZITTEN LEIDERS EEN CRUCIALE ROL
BIJ DE ONTWIKKELING EN INZET VAN HUN TEAMLEDEN.

Het is tijd voor bezinning en het is tijd om na te denken over jouw bedrijf en je team.

Als je jouw team wilt inspireren, door positieve toekomstgerichte energie te creëren, dan help ik je graag!

Hierbij alvast enkele tips:

Communiceer goed en consequent
Naast duidelijke communicatie is goed luisteren minstens zo belangrijk! Jouw team is de spirit! Door goed te luisteren en eventuele feedback op te nemen ontstaat een juiste communicatie wat leidt tot meedenken van je mensen, positieve reacties en oplossingen.

Bevorder welzijn
Jouw team voelt zich gewaardeerd en betrokken in een open cultuur met de juiste dialoog. Het is een goed besluit om verstandige werktijden te ondersteunen en te verwachten dat collega’s hun lunchpauze nemen. Het is OK als een collega aangeeft een bepaalde taak niet aan te kunnen. Er zijn altijd meerdere keuzes en oplossingen. Jouw personeel zal zich gewaardeerd voelen en hun inzet verdubbelen.

Ontwikkel duidelijke communicatiekanalen
Welk communicatiekanaal past het beste bij jouw bedrijf? Terugkerende meetings, vergaderingen, agendapunten en call momenten? Het geheim is een manier te vinden voor het maken van regelmatige updates, zodat jouw team zich betrokken voelt en weet wat er speelt.

Duidelijke doelen stellen
Alle neuzen moeten dezelfde kant op staan. Haalbare doelen stellen is van essentieel belang. De truc is om doelen uitdagend en haalbaar te maken, bijvoorbeeld door doelen op te breken in kleinere subdoelen. Dit houdt uw teamleden tevreden en gemotiveerd

Investeer in persoonlijke ontwikkeling en trainingen
Geef prioriteit aan persoonlijke ontwikkeling en trainingen aan je team. Laat het een terugkerend patroon zijn om je team een persoonlijke boost te geven. Dit is de investering dubbel en dwars waard en leidt tot grotere successen van jouw bedrijf! 😊

 

Ik vind het fijn om maatwerk te leveren voor jouw bedrijf en samen kunnen wij dat realiseren. Ik stel jouw doelen en wensen centraal. Dit, in combinatie met een goede persoonlijke ontwikkeling van je teamleden, maakt jouw bedrijf tot een succesvolle onderneming!

Veel succes!

 

 

Artikel delen: