Arie-Geert Jongeneel

ERVARING

Door mijn ruime ervaring, in diverse functies heb ik ondervonden wat de impact van goede communicatie is om succesvol te zijn. En dat geldt niet alleen in de arbeidsomgeving maar ook daarbuiten in je privéomgeving. Arie-Geert Jongeneel is gecertificeerd communicatietrainer van het Process Communication Model® (PCM) en wil jou of jouw team daarin vaardiger maken. Want dat vormt de basis voor meer succes.

HOE?

Door jou en/of jouw team mee te nemen in de ins en outs van PCM. Dit instrument geeft je inzicht in jezelf om vandaar uit te ontdekken wat je kan en moet doen om effectief te communiceren. Zo minimaliseer je dus ook de kans op miscommunicatie. Of dat nu in de sales of verkoop is door betere contacten met klanten, of in de zorg of in het onderwijs, of met het aansturen van collega’s of in de samenwerking binnen teams. Waar het ook is, het geldt overal waar we communiceren. Ook in je privé-omgeving, in je gezin, met je vrienden en familie. Dit waardevolle en praktische instrument geeft jou de handvatten om de taal te spreken van de ander. Zo ontstaat er verbinding met iedereen, ook met hen waar je niet direct een klik mee hebt. Door dit bewust te doen in jouw dagelijkse omgeving krijg je meer energie en verminder je de kans op irritaties en frustraties.

TRAININGSMOGELIJKHEDEN

Het accent van de (team)trainingen, workshops of masterclasses ligt op het verkrijgen van inzicht in de verschillende communicatieve voorkeurstijlen die mensen hebben en hoe je die kan overbruggen. Ook de verschillende interactiestijlen, omgevingsvoorkeuren van mensen, stress- en faalpatronen, diverse psychologische behoeften en hoe je mensen kan motiveren komen daarbij aan de orde. Dit omdat deze nauw verweven zijn met de communicatiestijlen. In een veilige omgeving gaan we aan de slag en doen we diverse oefeningen om het bewust te gaan ervaren.

Alle partners

OR trainer

Met meer dan 28 jaar ervaring in de medezeggenschap zowel nationaal als internationaal, mag je zeggen dat Gerry Leenders een ervaringsdeskundige is.

AVG Specialist

Jan Faasse. Hij was, naast een baan in loondienst, jarenlang vakbondsconsulent bij het FNV en tevens lid van de ondernemingsraad bij zijn werkgever.

Communicatie

Arie-Geert Jongeneel is gecertificeerd communicatietrainer van het Process Communication Model® (PCM) en wil jou of jouw team daarin vaardiger maken.

Sales professional

Gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken.

Trainingsacteur

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven is Maryse van grote meerwaarde in uw training. Ik kan goed improviseren en heb humor.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."