Teambuilding retreats
Versterk de verbindingen en het vertrouwen binnen je team om de samenwerking te bevorderen.

Teambuilding voor persoonlijk ontwikkeling retreat

Verbinding en vertrouwen zijn twee kernwaardes tijdens de teambuilding retreat. Onze coaches verzorgen diverse trainingen en seminars gericht op teambuilding. Niet alleen om als team te groeien, maar ook om jouw persoonlijke groei te bevorderen. Ieder teamlid is anders en daarom kijken we naar ieders persoonlijke kwaliteiten en leerpunten, zodat je op beiden vlakken optimaal kunt groeien. Welke rol geven jouw kwaliteiten je binnen het team? Welke rol zouden jouw collega’s je geven?

Verder focussen we op het versterken van de banden binnen het team, om een betere samenwerking te bevorderen. Om optimaal resultaat te behouden raden wij aan om de teambuilding activiteiten jaarlijks te herhalen. Zo kun je samen vast blijven houden aan jullie positieve ontwikkelingen!

Het maakt niet uit of je enkel met je afdeling een business retreat wil doen of met de hele organisatie. Zeeland Retreats verzorgt graag de organisatie, zodat je verzekerd bent van de beste prijs/kwaliteit verhouding en een perfecte invulling van het programma op basis van jullie behoeftes. Zo kunnen jullie genieten van de stilte, de rust en de culinaire mogelijkheden die Zeeland te bieden heeft.

Teambuilding na Corona tijd.

Teambuilding activiteiten in de nieuwe 1,5 meter maatschappij.

Hoe gaan wij nu verder om organisaties te helpen met de nieuwe regels van de overheid? 

Het investeren in je team is in deze tijden geen vraag meer maar een noodzaak.

Communicatie :We communiceren elke dag, maar hoe komt de boodschap bij iemand anders binnen? Met deze training vergroot je je invloed en bereik je meer resultaat.

Samenwerking :Werk je liever alleen of samen met je collega’s

Jezelf ontdekken : wie ben ik en waarom ik doe wat ik doe?

Al deze activiteiten kunnen ondersteund worden met bijvoorbeeld strand activiteiten op de mooiste locaties in Zeeland, Domburg, Westkapelle, Zoutelande …strand activiteiten voorbeeld…zandsculpturen creëren, strandvolleybal , strandtennis etc. maar natuurlijk is er veel meer mogelijk en kunnen wij vast en zeker jouw specifieke wensen uitwerken naar aan geweldige sessie.

 

 

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."