Trainingsdag(en)
Welke vaardigheden wil je als team ontwikkelen? Het team staat centraal bij een trainingsdag.
Want samen kunnen jullie een positieve bijdrage leveren aan jouw bedrijf of organisatie.

TRAININGS DAG(EN)

Bij de invulling van trainingsdagen staat de behoefte van jullie team centraal. Welke vaardigheden willen jullie ontwikkelen? Zijn er problemen waar jullie tegenaan lopen? Zeeland Retreats gaat voor jullie team opzoek naar de juiste trainers en de perfecte invulling en locatie voor het programma. Want een goede organisatie van de trainingsdagen is key. De locatie, eventuele accommodatie en inhoudelijke invulling moet kloppen. Wij zoeken daarom een locatie die perfect past bij het doel van de trainingen. Een locatie die nieuwsgierigheid wekt en energie geeft. Wij kiezen daarom vaak voor een locatie die midden in de natuur ligt, zodat je voldoende rust, ruimte en privacy hebt om jezelf optimaal te ontwikkelen tijdens deze dagen! Wil je de trainingsdagen toch liever bij jouw bedrijf plaats laten vinden? Ook daar helpen wij je graag bij!

We organiseren verschillende trainingen en/of workshops op basis van jullie behoeftes.

Voorbeelden van trainingen en/of workshops:

Communicatie training
Je communiceert gedurende de gehele dag. Soms verloopt dit helemaal naar wens, maar er zijn ook gesprekken en momenten die moeizamer verlopen. Tijdens deze waardevolle training krijg je meer inzicht in je eigen communicatiestijl en in die van anderen. Onder leiding van een professionele trainer leer je zo communiceren dat je je doelen op een prettige en effectieve manier behaalt. Met deze training vergroot je je invloed en bereik je meer resultaat, zowel zakelijk als privé. 

Klantgericht Communiceren 

De kwaliteit van de communicatie van je team, afdeling of organisatie bepaalt voor een belangrijk deel of anderen tevreden zijn over de diensten of producten. 
In deze training krijg je praktische tools aangereikt die het klantgericht werken ondersteunen. Gezamenlijk wordt de actuele stand van zaken geïnventariseerd. Tevens worden in onze training concrete (persoonlijke) doelen gesteld voor de afdeling of organisatie.    

Verkooptraining
De verkoop van producten of diensten is erg belangrijk voor je bedrijf. Een verkooptraining kan bijdragen aan de verkoopvaardigheden van je werknemers.

Een verkooptraining is een cursus om verkooptechnieken aan te leren of te verbeteren. Een verkooptraining wordt meestal gehouden op de werkvloer van je eigen bedrijf of bij het bedrijf dat de training organiseert.

Vitaliteit trainingen  (in company)

Trainingen voor het verbeteren van de team effectiviteit.

Een dag vol workshops op maat, zoals:
– (stoel)massage
– (stoel) yoga
– TaiChi 
– (power) wandelen
– pilatus
–  gezonde lunch 

Er zijn veel mogelijkheden, neem contact met ons op voor meer informaties.

Storytelling training
Storytelling staat voor het vertellen van verhalen om de betrokkenheid onder lezers/luisteraars te vergroten. Verhalen maken het makkelijker voor jouw doelgroep om een boodschap te begrijpen en met enthousiasme door te vertellen. Onze trainingen op het gebied van storytelling helpen je zelf storytelling te gebruiken als je jouw boodschappen overtuigend wil overbrengen.

Netwerken training
Netwerken is een beproefde manier om contacten te leggen en te onderhouden. Netwerken kan een waardevol instrument zijn mits het goed ingezet wordt. Maar hoe werkt netwerken precies? Hoe bouwt je een netwerk op en maakt je daar optimaal gebruik van? En hoe onderhoudt je een netwerk met veel belangen?

De antwoorden krijgt je in deze training. In deze training vergroot je jou persoonlijke zichtbaarheid in netwerken, zodat je het maximale uit jou netwerk haalt. Ook beschikt je over concrete handvatten om jou persoonlijke netwerkstijl effectief in te zetten. Lees meer.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."