Curling Lounge arrangement

Teambuilding: Origineel. Out of the box. Anders dan anders.

Aan al deze eisen voldoet deze supertoffe teambuildingsactiviteit. Wedden dat 99% van jouw medewerkers nog nooit gecurld hebben? Tijd om daar verandering in te brengen!

Wat is curling?

Curling lijkt een beetje op jeu de boules, maar dan op het ijs. Bij deze wintersport laten spelers zware ronde stenen over ijs glijden richting een cirkel. Medespelers proberen door middel van vegen de snelheid van de steen zo te beïnvloeden dat hij zoveel mogelijk in het centrum terechtkomt.

Ideaal voor teambuilding

Curling is een serieuze sport, maar ook een hilarische en effectieve teamactiviteit. Na instructies over de regels, technieken en tactieken gaan teamleden als vanzelf communiceren, samenwerken én lachen tijdens deze unieke activiteit.

Sfeervolle locatie

De markt in Middelburg is het schitterende decor waarin je samen met je collega’s van dit topuitje kunt genieten. Op de sfeervol verlichte ijsbaan, maar ook de lounge van het wintercafé wordt exclusief voor jouw gezelschap gereserveerd.

Heerlijke winterkost

Bij een winterse activiteit horen natuurlijk passende natjes  en droogjes. Warme chocomelk met slagroom of heerlijke Glühwein bijvoorbeeld. En wat dacht je van een winterbarbecue, erwtentsoep of een stamppotbuffet? Samen stellen we het ideale menu voor jouw gezelschap samen.

Voorbeeld programma

17.30 uur – Ontvangst met warme chocomelk en Glühwein
18.00 uur – Uitleg regels, technieken en tactieken curling
18.10 uur – Competitie op de curlingbaan
19.45 uur – Uitreiking ludieke prijs
20.00 uur – Stamppotbuffet
21.00 uur – Gezellig na-loungen

Dit is slechts een voorbeeld programma. Allerlei varianten zijn mogelijk. Welke doelen wil jij bereiken? Wij stellen het ideale programma voor je samen.

Alle teambuilding activiteiten

Curling Lounge

Origineel. Out of the box. Anders dan anders. Aan al deze eisen voldoet deze supertoffe teambuildingsactiviteit. Wedden dat 99% van jouw medewerkers nog nooit gecurld hebben?

Wijnproeverij

Een wijnproeverij is de ideale teambuildingactiviteit als afsluiter van een intensieve vergadering, trainingsdag of heisessie. Even ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Reilen en Zeilen

Zeilen is een heerlijke bezigheid die zowel ontspannen ervaren kan worden als actief en enerverend. Afhankelijk van het doel dat je met jouw teambuildingsactiviteit hebt, kiezen we de zeilactiviteit die daarbij past.

Strandactiviteiten

Zeeland heeft de mooiste stranden van Nederland. Behalve een prachtig uitzicht bieden ze ook ontzettend veel mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten.

Daniela Verwilligen oprichtster Zeeland Retreats
Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."

Handtekening Daniela Verwilligen Zeeland Retreats
Daniela Verwilligen oprichtster Zeeland Retreats