Acquireren kun je leren!

Training: Acquisitie conform de juiste kennis en kunde!

Elke ondernemer/organisatie wil groeien om zo een stabiele toekomst te waarborgen. Om dit te bereiken moet er continu naar nieuwe klanten worden gezocht. Een proces waar menig verkoper de koude rillingen van krijgt. Met name de angst om afgewezen te worden, maakt dat verkopers het plegen van koude acquisitie vaak (blijven) uitstellen. De hoogste tijd dus om deze weerstand met de juiste kennis en kunde te lijf te gaan!

Doel van de training

De training heeft tot doel om het ongemakkelijke gevoel omtrent acquisitie om te zetten naar een enthousiaste mindset. Dit leidt automatisch tot waardevolle(re) afspraken met gekwalificeerde prospects.

Inhoud

Er wordt gekeken naar de psychologie achter de prospect en hoe mogelijke weerstanden weerlegd kunnen worden. Daarnaast wordt een pitch geschreven en in rollenspellen geoefend met verschillende gesprekstechnieken.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is bedoeld voor verkopers en binnendienstmedewerkers die met meer zelfvertrouwen en enthousiasme potentiële klanten willen benaderen.

Opbrengsten aan het einde van de training:

  • zijn de deelnemers beter in staat om potentiële klanten te enthousiasmeren.
  • beschikken zij over handvatten om van elk telefoongesprek minimaal een positief contactmoment te maken.

Duur van de training

Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagdelen van elk 3,5 uur. In de ochtend wordt op een inspirerende en interactieve manier aandacht besteed aan de theorie. Na een smakelijke lunch volgt in de middag een activiteit (optioneel, meerdere mogelijkheden) en kunnen de teamleden het geleerde direct in de praktijk brengen.

Alle trainingen

Ondernemingsraad trainingen

Als OR heb je een belangrijke taak: de belangen behartigen van de medewerkers en organisatie. Om die taak zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, zijn specifieke kennis en competenties nodig. Die helpen we je te verkrijgen en (door)ontwikkelen. Wij zorgen voor interessante, praktijkgerichte trainingen.

Diversiteit en inclusie op de werkvloer

Ieder mens is uniek. Dus is het heel normaal is dat we allemaal anders denken en andere oplossingen verzinnen. Wat een kans! Want dat betekent dat meerdere hersenen samen méér potentie hebben. Eén van de voorwaarden om dat potentieel te kunnen benutten, is dat een ieder zijn of haar mening kan uiten.

Authentiek leiderschap met daadkracht

Soms past de manier waarop wij doelen willen bereiken niet (meer) bij onze manier van zijn en bij onze levensvisie. Dat kost veel energie en kan zelfs leiden tot wantrouwen bij collega’s. Echte authentieke leiders zijn daarentegen de beste inspiratoren die een bedrijf zich kan wensen.

Doelgericht communiceren

In samenwerken vormt communicatie een belangrijke succesfactor. Is de onderlinge communicatie goed, dan kunnen organisaties alles bereiken wat ze maar willen. Miscommunicatie kan daarentegen veel kapotmaken en onderling tot conflicten leiden. Conflicten die zich vaker zullen herhalen zolang de communicatie niet structureel verbetert.

Acquireren kun je leren!

Elke ondernemer/organisatie wil groeien om zo een stabiele toekomst te waarborgen. Om dit te bereiken moet er continu naar nieuwe klanten worden gezocht. Een proces waar menig verkoper de koude rillingen van krijgt. Met name de angst om afgewezen te worden, maakt dat verkopers het plegen van koude acquisitie vaak (blijven) uitstellen.

Sterke Teams – Het nieuwe samenwerken 3.0

Als sterk team, samen richting succes. Dat is wat je wilt als onderneming. Maar hoe houd je de motivatie hoog als een deel van de medewerkers op afstand werkt? En online vergaderen (mogelijk) de nieuwe norm wordt? Wat maakt dat medewerkers zich ook in uitdagende tijden gehoord, gewaardeerd en verbonden blijven voelen?

Daniela Verwilligen oprichtster Zeeland Retreats
Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."

Handtekening Daniela Verwilligen Zeeland Retreats
Daniela Verwilligen oprichtster Zeeland Retreats