Van pech onderweg naar topvakantie!

‘We moeten door omstandigheden terug van een 3-daags naar een 2-daags trainingsprogramma, kan dat nog?’ Die vraag kregen we onlangs van een opdrachtgever, 5 dagen voordat een door ons gecoördineerde meerdaagse OR-training zou beginnen. Slik.

Het is alsof je ruime stationwagen net genoeg plek bood voor al je vakantiespullen en je vervolgens door pech onderweg alles moet overladen in die veel kleinere vervangwagen. In alle haast moet je beslissingen nemen. Wat kan nog mee en wat laat je achter? De koelbox? Het badmintonsetje? De dikke-trui-voor-de-zekerheid? En heb je dan toch nog genoeg bij voor een fijne vakantie?

We schoten dan ook meteen in actiemodus. Belden met locaties, trainers, cateraars en teambuildingbegeleiders. Mag het wat eerder? Lukt het wat korter? Kan het ook anders? En zo boksten we het voor elkaar.

Dag 1: Zeeland

Het werd alsnog een top 2-daagse! De deelnemers, het OR-team van een hightech bedrijf uit Helmond, kwamen de eerste dag naar Zeeland. Hier trakteerden we hen op bolussen, interessante trainingen, een lekkere lunch, nog meer kennis en inspiratie, een fantastische culinaire avond en een heerlijke overnachting op een prachtige locatie. Ze genoten ervan!

Klik met de trainer

Het was voor ons extra leuk om te zien hoe goed de klik tussen de groep en de trainer was. Ter voorbereiding waren we namelijk naar de klant in Helmond afgereisd om gevoel te krijgen bij hun wensen én bedrijfscultuur. En meteen wisten we welke trainer hier perfect bij zou passen. Deze trainer is niet snel onder de indruk van een paar pittige karakters. Zo bleek ook meteen die eerste dag en dat zorgde voor leerzame en inspirerende trainingssessies.

Dag 2: Brabant

Dag 2 was in Helmond zelf. Weer hadden we een fantastische locatie geselecteerd, nu op een bijzonder landgoed waar je in een fijne sfeer met elkaar kunt leren, brainstormen en overleggen. We reisden hier mee naartoe om er zeker van te zijn dat alles goed verliep. Dat deed het. Samen met het bestuur van het bedrijf werd er een mooi vervolg aan de OR-2-daagse gegeven, inclusief een leuke teambuildingactiviteit.

Waar wij vooraf de deelnemers verrasten met een Zeeuwse verrassing, verrasten zij ons na afloop met een hoop bedankjes voor onze flexibiliteit, bereikbaarheid en goede zorgen. Het gaf ons een extra voldaan gevoel. Het was uiteindelijk dus toch nog een topvakantie 😉!

 ______________________________________________________________________________________________________________________

Bij Zeeland Retreats draait alles om de ontwikkeling en verbinding van mensen. Iedereen kan een heisessie, training of teambuilding activiteit regelen. Maar wij gaan verder. Een trainer die past bij de groep, een locatie waar je buitengewoon ontvangen wordt, een doordacht programma en een omgeving die inspireert en uitdaagt. Want pas als álle puzzelstukjes perfect in elkaar passen, krijgt een evenement of training meerwaarde.

Daniela Verwilligen: 06 22812037
Joost Schuijs: 06 53978568
www.zeelandretreats.nl

 

 

Artikel delen: