Waarom iets goed doen als het ook TOP kan?

Daar staan we dan, op een vrijdagochtend half acht in het zonnetje aan een jachthaven Wolphaartsdijk. Hoe idyllisch wil je het hebben? Nou ja, er moest wel gewerkt worden. Niet veel later zou een groep cursisten arriveren voor een salestraining waar wij met Zeeland Retreats de organisatie van mochten verzorgen. Huh, wat heeft een boot met een salestraining te maken? We leggen het je uit.

In Wolphaartsdijk hadden we de groep cursisten laten samenkomen voor hun vertrek naar de trainingslocatie. Die lag in Kortgene. Hè, maar dat is vlakbij… daar kunnen ze toch ook gewoon naartoe rijden? Ja, maar dat is natuurlijk een stuk minder leuk dan er samen naartoe varen. Het illustreert hoe Zeeland Retreats denkt en werkt: Waarom iets goed doen als het ook top kan?

Tijdens het boottochtje zorgde salestrainer Wilfried Dries ervoor dat de cursisten elkaar in een gezellige en ontspannen sfeer alvast een beetje leerden kennen. Wat een topbegin van de dag! Bij aankomst op de locatie zagen de cursisten hun naam al op het welkomstbord prijken. Vervolgens konden ze eerst nog even genieten van een kopje koffie en een bolus en daarna begon het echte werk.

Wilfried liet zien dat hij de kunst bezit om op een leuke, laagdrempelige manier de bijzonderheden, do’s en don’ts van het sales-vak over te brengen. De cursisten namen alle informatie energiek in zich op. De mooie locatie, het uitzicht over de jachthaven, een goed verzorgde lunch tussendoor en een ijskoude zomerse versnapering in de middag droegen daar nog eens extra aan bij.

Na afsluiting van de cursus stapten we met z’n allen weer aan boord. Recht naar huis? Nee, natuurlijk niet! We genoten nog even van een heerlijke vaartocht over het Veerse Meer en – natuurlijk – een lekker hapje en drankje. Het zorgde voor een fantastische afsluiting van een leerzame dag.

Zo zou iedere trainingsdag er toch uit moeten zien? Zeeland Retreats zorgt ervoor!

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf volledig kunnen ontzorgen bij de creatie en organisatie van jouw meeting?
De voorbereiding, uitwerking en organisatie van een training, meeting of een teambuilding activiteit neemt vaak flink wat tijd in beslag? Behalve het besparen van tijd, kan de inzet van Zeeland Retreats je op diverse aspecten ondersteuning bieden. Hier kan je aan denken aan advies, creativiteit, expertise, kennis en volledig ontzorgen!

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Daniela Verwilligen  en Joost Schuijs

☎️: 06 22812037 Daniela
☎️: 06 53978568 Joost
📮daniela@zeelandretreats.nl
📮joost@zeelandretreats.nl

Artikel delen: