“De Zeeuwse Avonturiers”
Daar gingen we dan, op tijd weg om onze gasten op te vangen voor hun tweedaagse training en teambuilding in Zeeland. Het was een prachtige ochtend, zonovergoten en het begon al warm te worden. Met de energie van een team dat klaar was voor avontuur, verzamelden we ons op locatie aan de Brouwersdam, waar de enthousiaste leden van de OR van het bedrijf langzaamaan binnendruppelden. Onder het genot van een dampende kop koffie begonnen de verhalen los te komen over de spannende reis vanuit Brabant naar de Zeeuwse kust.

Na een hartelijke kennismaking met de trainer voor het ochtenddeel, namen zij al snel plaats in het leslokaal en begonnen zij vol enthousiasme aan de eerste trainingssessie.

Voor ons, Daniela en Joost, was er tijd om ons bezig te houden met het samenstellen van de volgende training voor een volgend leuk team. Na een heerlijke lunch konden de Zeeuwse Avonturiers 😁 zich opmaken voor een buitenavontuur in de prachtige natuur.

Via verschillende uitdagende opdrachten kregen ze inzicht in zichzelf, het team, effectieve samenwerking en leiderschap. Dit alles onder het wakend oog van onze ervaren (sport)trainer, die zorgde voor de juiste sturing.

Na afloop van de teambuilding was iedereen vermoeid maar voldaan, en klaar voor een welverdiende pauze.

Eenmaal aangekomen in het hotel, dat gelegen was in een betoverend natuurgebied op loopafstand van de zee en het strand. Daar kon iedereen zich opfrissen en zich vervolgens tegoed doen aan een verrukkelijk driegangendiner. De avond was gevuld met gezellige wandelingen, verfrissende drankjes en levendige gesprekken.

De tweede dag begon op dezelfde sprankelende wijze. Tijdens het koffiemoment kregen we de kans om de ervaringen van de eerste dag te horen en te zien hoe het team zich, ondanks de opnieuw warme dag, vol overgave stortte op de OR-theorie. Gelukkig stond er ook vandaag weer een dosis teambuilding op het programma, waarbij de groepjes buiten op het verhoogde terras uitdagende opdrachten konden uitvoeren, terwijl ze genoten van het prachtige uitzicht op de beginnende windsurfers.

Na de lunch was het tijd voor onze trainer, dezelfde als die van de eerste ochtend, om alles samen te vatten en af te ronden. Met een gevoel van voldoening keerden alle deelnemers huiswaarts, klaar om te genieten van een schitterend weekend om bij te komen en te ontspannen.

De Zeeuwse Avonturiers hadden een onvergetelijke ervaring achter de rug, vol met waardevolle leermomenten en versterkte teambanden.

_______________________________________

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf volledig kunnen ontzorgen bij de creatie en organisatie van jouw meeting?
De voorbereiding, uitwerking en organisatie van een training, meeting of een teambuilding activiteit neemt vaak flink wat tijd in beslag? Behalve het besparen van tijd, kan de inzet van Zeeland Retreats je op diverse aspecten ondersteuning bieden. Hier kan je aan denken aan advies, creativiteit, expertise, kennis en volledig ontzorgen!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

☎️: 06 22812037 Daniela
☎️: 06 53978568 Joost
📮daniela@zeelandretreats.nl
📮joost@zeelandretreats.nl

Artikel delen: