Over ons
Zeeland Retreats zorgt voor de perfecte invulling van jouw business retreat of trainingsdag – van de juiste coach tot de ideale Zeeuwse locatie.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze retreats.

Wat is een business retreat?

Je hebt vast wel eens gehoord van een retreat: tijdens een retreat trek jij je even terug uit je dagelijkse omgeving om zo tot rust te komen. Maar een business retreat? Wat is dat dan?

Tijdens een business retreat krijgen jij en je team de rust en handvatten om samen meer grip te krijgen op duurzame groei binnen de organisatie, maar ook op persoonlijk vlak. Tijdens de inspirerende trainingen en seminars van diverse coaches en professionals krijgen jullie als team een boost en sta je even stil bij de essentie van de organisatie. Waarom moet een klant voor jullie kiezen? En hoe zorgen jouw kwaliteiten voor groei binnen de organisatie?

Wat Zeeland Retreats doet

Zeeland Retreats is jouw organisator voor business retreats en trainingsdagen onder leiding van Daniela Verwilligen. Met Zeeland Retreats ontzorgt Daniela jou bij het organiseren van een business retreat of trainingsdag: “Mijn doel is om op basis van de wensen en doelstellingen van een klant een compleet programma samen te stellen. Een programma met de juiste coaches, activiteiten en faciliteiten om jouw team en organisatie een boost te geven. Laat Zeeland jouw kantoor – zonder muren – zijn! Een persoonlijke aanpak is hierbij erg belangrijk: wij luisteren naar jouw wensen en passen hier het programma op aan. Zo zorgen wij voor de perfecte invulling van jouw business retreat of trainingsdag op een unieke Zeeuwse locatie!’

Over Daniela

Daniela haar roots liggen in Roemenië, maar haar man is een rasechte Zeeuw! Daniela woont daarom al jaren in het mooie Zeeland. Daniela en haar man hebben echter ook nog een tijd in de VS gewoond. Door de jaren heen hebben ze samen veel gereisd en deelgenomen aan diverse conferenties en seminars over de hele wereld. Dankzij het vele reizen heeft Daniela een breed internationaal netwerk opgebouwd, dit heeft haar geholpen zichzelf te ontwikkelen op het gebied van organisatie, communicatie- en verbindingsvaardigheden. Persoonlijke ontwikkeling is altijd een belangrijke kernwaarde geweest voor Daniela. Ze gelooft dan ook dat ieder lid van een team of iedere collega zichzelf moet kunnen blijven ontwikkelen om zo het team een boost te geven: “Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij Zeeland Retreats, want blije medewerkers leveren een positieve bijdrage aan een organisatie.”

Over Joost

Joost is al meer dan 25 jaar ondernemer en als hij van al die tijd één ding geleerd heeft, is het wel dat de belangrijkste succesfactor binnen ieder bedrijf ‘de mens’ is. Dat matcht dus mooi bij de visie van Zeeland Retreats, waar alles om de ontwikkeling en verbinding van mensen draait. “Iedereen kan een heisessie, training of teambuildingsactiviteit regelen. Het kost wat tijd en zoekwerk, maar dan kom je een eind. Zeeland Retreats kijkt echter verder, want een heisessie, training of teambuilding slaagt pas echt als alle puzzelstukjes kloppen. Als je een fijne klik hebt met de trainer bijvoorbeeld, je door de medewerkers van een locatie prettig ontvangen wordt en als de omgeving je inspireert. Dit alles zorgt voor een grotere impact in ontwikkeling en verbinding. Ik vind het mooi om daar via Zeeland Retreats aan te kunnen bijdragen.”