Een Buitengewoon Bouwend Avontuur: Het Evenement in het TOPSHUIS Zeeland!

Organiseer een uniek evenement en laat een onuitwisbare indruk achter – je krijgt maar één kans. En die kans hebben wij benut bij het organiseren van een buitengewoon evenement voor Bouwend Zeeland op 15 juni 2023.

Het was een fantastische dag vol onvergetelijke momenten, plezier en waardevolle herinneringen, gedeeld met de leden van Bouwend Zeeland.

Wat een dag!
Op de dag van het evenement waren wij natuurlijk aanwezig vanuit Zeeland Retreats. Enkele uren voor aanvang bespraken we alle details nog een laatste keer met de contactpersoon van de locatie.

Locatie
De locatie, het TOPSHUIS, is werkelijk bijzonder en bood ons de mogelijkheid om meer te weten te komen over de bouw en het onderhoud van de indrukwekkende Oosterscheldekering. De rondleiding en het daaropvolgende bezoek aan een van de pijlers en verbindingskokers waren adembenemend, vooral buiten met heerlijk warm weer en onder een strakblauwe lucht. Onze oprechte dank aan Eric van de Weegen.

Bij binnenkomst werden alle aanwezigen geregistreerd en ontvingen ze een persoonlijke naambadge vanwege de veiligheidseisen van het Topshuis. Eenmaal binnen stonden er koffie, thee en een speciaal voor ons gemaakte bonbon klaar voor de deelnemers.

Spreker
Onze gastspreker, Bert Schollema, heeft ons geïnspireerd met een presentatie over duurzaamheidsprincipes aan de hand van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Hij heeft laten zien hoe we deze principes kunnen toepassen in zowel onze bedrijven als ons privéleven.

Afscheid
Vervolgens was het tijd voor het plenaire deel van de middag. Op deze prachtige locatie namen de leden van Bouwend Zeeland afscheid van hun gewaardeerde voorzitter, Martijn van Sabben, en bedankten hem voor zijn inzet en leiderschap! Ook een warm welkom aan de nieuwe voorzitter, Vincent Bliek. We wensen jou veel succes en wijsheid toe in de komende tijd.

Afsluiting
Tijdens het diner werden er verhalen verteld door Martijn Katsman, die hij heeft opgetekend over Martijn van Sabben en Joost Schuijs. Daarna genoot iedereen van een heerlijk dinerbuffet. Alle deelnemers en onze opdrachtgever gaven aan dat ze een zeer leuke en interessante middag/avond hadden gehad.

Zeeland Retreats bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van het evenement en kijkt uit naar toekomstige ontmoetingen bij volgende gelegenheden.

Met een stralende glimlach kijken we terug op dit buitengewone bouwend avontuur!

__________________________________________________________

Momenteel werken we, naast diverse training- en teambuildingen, met volle passie aan drie mooie evenementen die allemaal tussen nu en april 2023 zullen plaatsvinden. Deze evenementen zijn bedoeld voor 50 tot 100 personen.

Daniela Verwilligen en Joost Schuijs

 

Artikel delen: