Wat een ervaring!
Het was een ware eer om te worden gevraagd om samen te werken bij de organisatie van de epische familiedag, in samenwerking met Topshuis voor Rijkswaterstaat Zee en Delta!

Het weer was perfect en de kinderen beleefden een dag om nooit te vergeten. Ze genoten van een opzwepende silent disco, trotseerden een uitdagende stormbaan en smulden van heerlijke frietjes en ijs.

Voor de deelnemers was het een unieke kans om de Oosterschelde te ontdekken. Op ‘De Scheldestroom’ vertelden de bemanningsleden boeiende verhalen over hun werk.
Zonnetreintje
Een zonnetreintje bracht de deelnemers over de indrukwekkende werk weg van de Oosterscheldekering, en bij de publiekspijler gaven medewerkers van RWS uitgebreide uitleg over de projecten.
E-Connection
Ook E-Connection opende voor onze bezoekers een windmolen, en hun enthousiaste uitleg over hoe deze stroom opwekt was super interessant!
Weginspecteur
Een weginspecteur was ook aanwezig met zijn stoere auto. De kinderen mochten zelfs in de auto zitten en leerden alles over zijn werkzaamheden.
Emma Heesters
De dag werd afgesloten met niemand minder dan Emma Heesters, die met een prachtig optreden de sfeer tot een hoogtepunt bracht, terwijl een kustwacht vliegtuig overvloog om ons te begroeten!

Een dag vol actie, inspiratie en onvergetelijke momenten. We koesteren nog steeds de mooie herinneringen aan deze bijzondere ervaring en zijn trots dat we deel uitmaken van de RWS-familie.

_____________________________________________
Ben je op zoek naar een perfect georganiseerd evenement voor je team of organisatie in het prachtige Zeeland? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Daniela Verwilligen en Joost Schuijs

Artikel delen: