En dan krijg je ineens die andere vraag…

Je bent ergens goed en ervaren in. Bij ons is dat het organiseren en coördineren van trainingen en teambuildings. Geen vraag is ons op dat vlak te gek. Wij regelen het wel. Maar dan krijg je ineens die andere vraag… de vraag om iets te doen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Wat doe jij dan?

Ons overkwam het een tijdje terug, toen een klant ons vroeg om te helpen bij de organisatie van haar open dag. Of eigenlijk open dagen, meervoud. Het is niet onze core business, maar ach, het heeft wel raakvlakken met wat we doen en als we daarmee onze klant uit de brand kunnen helpen…

Je voelt ‘m al aan: vol overgave hebben we ons op deze opdracht gestort. Samen met de onderneemster gingen we aan de slag met de invulling. We dachten mee, kwamen met aanvullende ideeën en namen haar zoveel mogelijk uit handen. Het werd een succesvolle driedaagse ‘open dag’ voor klanten, relaties en familie en vrienden. En er volgde kort daarna zelfs nog een vierde dag, een afsluitende Pizza & Prosecco avond.

Staat het organiseren van open dagen nu ook in ons lijstje van diensten? Nee. Het was heerlijk om te ervaren hoezeer de onderneemster van haar open dagen genoot, hoe ze tijd kon nemen voor de gasten en zich nergens zorgen over hoefde te maken. Maar we blijven bij onze core business, het organiseren van trainingen en teambuildings. Doet zich echter opnieuw ‘een andere vraag’ voor… tja, dan zijn we de eersten die weer alle zeilen bijzetten om onze klant te helpen.

Artikel delen: