Gastblog door Henriëtte Swartjes van Strandsport Zeeland.

 

Samen staan we sterker! Strandsport Zeeland werkt samen met Zeeland Retreats!

Het strand en de zee trekken altijd mensen. Dat zien we wel als het even mooi weer is: drukte op de wegen naar de stranden. Waar komt die aantrekkingskracht van het strand en de zee vandaan? De mooie luchten? De nooit eindigende golven? Het mooie gele zandstrand? De wuivende grashalmen van de duinen? Het liefelijk kabbelen van het water? Zeg het maar! Bedenk dat jij daaronder aan die duinen staat: je kijkt omhoog: mooi groengeel helmgras onder een stralend blauwe lucht. Je gaat de duinen op en bovenop de duinen kijk je uit over het strand en oneindige zee. Daarboven in de blauwe lucht witte schapenwolkjes. Je daalt de duinen af naar het strand. En kijk: daar staan je collega’s al! Iedereen is vrolijk, wapperende haren in het zachte briesje. En voor je op het strand: palmbomen, leuke strandactiviteiten en Daniela en ik die je enthousiast begroeten.

De perfecte omgeving om je collega’s op een ontspannen wijze te ontmoeten en samen herinneringen te maken. Of juist een inspirerende ambiance om je verkoopstrategie of toekomst van jullie bedrijf verder uit te werken, afgewisseld met een actieve onderbreking.

In deze omgeving heb ik Daniela ontmoet en hebben we al heel wat voetstappen samen in het zand staan. Daar borrelden de ideeën over samenwerken op. Samen willen we niets liever dan mensen op een prettige manier samenbrengen en waar kan dit beter dan buiten èn op een locatie waar iedereen wel wil zijn: het strand. Door de jaren heen en door mijn eigen ervaringen in teamsport ben ik ervan overtuigd dat, wil je samen meer bereiken je dit op een actieve manier het beste kunt bereiken. Door activiteiten te doen zorg je voor samen binding, ontmoeting, ontspanning en plezier. Dit maakt weer gelukshormonen aan, waardoor je betere toegang hebt tot het bewuste deel van je hersenen. Ga je daarna weer aan de slag met een meeting of vergadering, dan zult je zien dat er veel frisse ideeën opkomen.

Daniela en ik vinden een aantal dingen heel belangrijk, wat maakt dat wij een goede combinatie zijn: alles moet kloppen. Wat bedoelen wij daarmee? Wat te denken van de juiste locatie voor je groep? Het is natuurlijk niet echt fijn om met je groep in een te kleine vergaderlocatie te zitten? Of bijvoorbeeld dat de groep uit jonge sportieve mensen bestaat? Dan horen daar natuurlijk sportieve activiteiten bij. Komt de groep in pak op het strand (ook dat kan)? Dan is het natuurlijk niet handig als we een activiteit doen, waarbij je een duik in het zand maakt. En zo kun je nog meer belangrijke zaken bedenken.

Ook wat betreft enthousiasme en plezier zitten we op één lijn. Vanuit passie doen wij ons werk en daarom geloven wij dat dit juist een meerwaarde heeft voor onze opdrachtgevers. Er wordt toch gezegd: 1 + 1 = 3?

Mijn naam is Henriëtte Swartjes en al meer dan 10 jaar ben ik te vinden op de Zeeuwse stranden met mijn bedrijf Strandsport Zeeland. Ik weet dus bijna elke zandkorrel te liggen, vooral op Walcheren. Vanuit mijn passie voor beachvolleybal ben ik gestart met bedrijfsuitjes en in de loop van de tijd is het aanbod aan activiteiten enorm uitgebreid door zelf andere strandactiviteiten toe te voegen, maar ook door samenwerkingsverbanden aan te gaan met buitensport- en watersportbedrijven. Ik hou ervan om met mensen op het strand bezig te zijn, om ze een fantastische ervaring te geven op ‘mijn’ Zeeuwse strand, ze te laten genieten. Activiteiten zijn daarbij een middel in plaats van een doel. En wat is er gaver dan om met mijn Landrover Discovery over het strand te mogen rijden om op elke gewenste locatie actief te kunnen zijn!

Kortom, zoek jij voor jouw mensen echte meerwaarde op het strand? Dan kun je niet om Strandsport Zeeland en Zeeland Retreats heen. Daniela zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd en ik sta samen met jullie op het strand. Voor plezier, ontspanning en ontmoeting en van daaruit nog betere prestaties en resultaten!

Meer info:

www.strandsportzeeland.nl

 

Artikel delen: