Onze onvergetelijke reis naar Lissabon

Onze reis naar Lissabon begon op donderdag 23 mei. Als team van Zeeland Retreats hadden we iets bijzonders gepland voor een brancheorganisatie. Dit avontuur beloofde niet alleen netwerkmogelijkheden en teambuilding, maar ook onvergetelijke momenten vol ontdekkingen en plezier.

Na een soepele vlucht en een vlotte busrit naar het centrum van Lissabon, genoten we van een heerlijke lunch bij een restaurant op de Praça do Comércio. De sfeer was meteen goed en iedereen stond te popelen om de stad verder te verkennen. Een gids nam ons mee op een boeiende rondleiding, waarna we incheckten in een stijlvol hotel, dat erg populair is bij fans van Cristiano Ronaldo.

De eerste avond sloten we af met een diner bij Museu da Cerveja. Dit restaurant, bekend om zijn heerlijke gerechten en sfeervolle ambiance, stelde zeker niet teleur. Na het diner verspreidde de groep zich door de stad, op zoek naar de verborgen juweeltjes die Lissabon te bieden heeft. De verhalen die later werden gedeeld, versterkten de band en zorgden voor een gezellige sfeer.

Vrijdagochtend begon met een stevig ontbijt, gevolgd door een fietstocht van boven naar beneden door de stad ;-). Het weer werkte perfect mee en iedereen genoot zichtbaar van het sportieve avontuur. Bij Torre de Belem hielden we een pauze voor lunch en een fotomoment, waarna we naar het centrum gingen. De avond werd afgesloten met een diner en Fado muziek. De hartelijkheid van de lokale bevolking en de charme van onze reisleiders maakten dat we ons echt verbonden voelden met de stad en elkaar.

Op zaterdag stond een bezoek aan het iconische Castelo de Sao Jorge op het programma. Een perfecte plek voor prachtige panoramafoto’s en om even rustig de stad in je op te nemen. Onze gidsen, echte experts op het gebied van de geschiedenis en cultuur van Lissabon, wisten ons te boeien met hun verhalen en kennis, wat de ervaring des te waardevoller maakte.

Natuurlijk verliep niet alles volgens plan. We moesten afscheid nemen van een paar deelnemers die wegens privéomstandigheden terug naar Nederland moesten. En dan was er nog die bus die niet kwam opdagen om ons naar het vliegveld te brengen. Ondanks deze uitdagingen, wisten wij alles snel en optijd te regelen, zodat we uiteindelijk toch veilig en wel terug naar huis konden keren. Deze onverwachte momenten herinnerden ons eraan hoe kostbaar en zeldzaam elk moment samen is.

Het hoogtepunt van de reis was misschien wel het moment van de afscheidsborrel in de hotelbar. Na enkele dagen vol avontuur, nieuwe ervaringen en het leren kennen van elkaar, voelde het alsof we een hecht team waren geworden. Dankzij de goede organisatie en het enthousiasme van iedereen, hebben we samen een geweldige tijd gehad in Lissabon.

Dankzij deze reis hebben we onvergetelijke herinneringen gemaakt en nieuwe vriendschappen gesmeed.
Dit was niet zomaar een reis, het was een ervaring die ons allemaal op een diep niveau bij elkaar bracht.

_____________________________________________
Ben je op zoek naar een perfect georganiseerd evenement voor je team of organisatie in het prachtige Zeeland? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Daniela Verwilligen en Joost Schuijs

Artikel delen: