Je hebt teambuilding en teambuilding

Wil je doelgericht aan de ontwikkeling van je team werken of er gewoon eens gezellig met z’n allen tussenuit? Het kan allebei, met teambuilding. We vullen de activiteit in naar jouw behoeften.

Teambuilding & ontwikkeling

Wil je de rol- en taakverdeling in jouw team invullen of herzien? Wil je de oorzaak van onrust of onvrede boven water krijgen en daar korte metten mee maken? Wil je talenten benutten en meer onderlinge waardering teweegbrengen? Met teambuilding kan het!

Samen bespreken we wat je met jouw team wilt bereiken. We schakelen een gerenommeerde trainer in die bij jullie groep past.

Samen met de trainer gaat jouw team aan de slag met een gezamenlijke opdracht waarin individuele werkwijzen, talenten en uitdagingen vanzelf komen bovendrijven. De trainer haakt daarop in, zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving en geeft tussentijds opbouwende feedback. Zo komen de teamleden gaandeweg zelf tot nieuwe inzichten en leren ze zichzelf en de anderen beter kennen en waarderen.

De nieuwe inzichten vertalen we tot slot naar de dagelijkse praktijk. Wat kunnen we vanaf nu anders doen om elkaars talenten optimaal te benutten en succesvol samen te werken? Zo zorgen we voor blijvende impact.

Teambuilding 4 fun

Jouw topteam heeft gewoon een leuk uitje verdiend. Je wilt samen even de boel de boel laten, erop uit, plezier maken en jullie onderlinge band nog verder versterken. Daar zorgen we graag voor. Samen kiezen we de leukste activiteit uit voor jouw team.

Wij regelen alles

Zeeland Retreats selecteert de leukste, verrassendste en meest originele activiteiten voor een onvergetelijke teambuilding. We werken samen met de beste locaties en zorgen altijd voor een uitstekende verzorging van de inwendige mens. Hulp nodig om je teamleden van A naar B te brengen? Zeg het maar. We regelen alles en zorgen dat het jouw team aan niets ontbreekt.

Daniela Verwilligen en Joost Schuijs
Zeeland Retreats – YourTeam/OurCare
☎️:06 22812037 (Daniela)
☎️: 06 53978568 (Joost)
📮daniela@zeelandretreats.nl
📮joost@zeelandretreats.nl
💻 www.zeelendretreats.nl

Artikel delen: