Nieuwe OR oprichten, hoe dan?!

Een groeiend bedrijf is iets om trots op te zijn en van te genieten. Maar het brengt ook zo zijn uitdagingen met zich mee. Eentje ervan is dat het op den duur tijd wordt voor het opstarten van een ondernemingsraad (OR). Je zoekt gemotiveerde mensen bij elkaar en dan? Met die vraag kwam een Zeeuws bedrijf onlangs bij ons. Wij boden ze het antwoord.

We gingen eerst op bezoek bij het bedrijf. Wat hebben ze nodig? Diezelfde vraag hadden ze zelf eigenlijk ook. Wat hebben wij nodig voor een goede start van onze OR? Wij wisten het wel. De training ‘Vliegende start in de OR’ was hen op het lijf geschreven.

Vliegende start

Zo gezegd, zo gedaan. We organiseerden de training op een bijzonder sfeervolle locatie in Zeeland en schakelden een gespecialiseerde OR-trainer in die de groep van alles leerde over taken, rollen, documenten, (WOR)wetgeving en communicatie- en vergadertechnieken.

Het was overigens niet zomaar een trainer, maar een ervaren en enthousiaste persoon die we bij de groep vonden passen en die de uitdaging aandurfde om de training in het Engels te verzorgen, naar wens van de klant.

Hongerig naar meer

De deelnemers waardeerden de mooie locatie, de heerlijke lunch en de waardevolle kennis die ze deze dag aangeboden hadden gekregen. Ze hebben nu de tools om een start te maken, gaven ze aan. En ze zijn hongerig om nog meer te leren. Of wij ze daarbij kunnen helpen? Ja, natuurlijk, graag!

Zo leuk om te zien dat de OR-trainingen die we vanuit Zeeland Retreats regelen hun vruchten afwerpen! Ook wij zijn hongerig naar meer 😊

__________________________________________________________

Bij Zeeland Retreats draait alles om de ontwikkeling en verbinding van mensen. Iedereen kan een heisessie, training of teambuilding activiteit regelen. Maar wij gaan verder. Een trainer die past bij de groep, een locatie waar je buitengewoon ontvangen wordt, een doordacht programma en een omgeving die inspireert en uitdaagt. Want pas als álle puzzelstukjes perfect in elkaar passen, krijgt een evenement of training meerwaarde.

Daniela Verwilligen: 06 22812037
Joost Schuijs: 06 53978568
www.zeelandretreats.nl

Artikel delen: