Onvergetelijke teamuitje in Zeeland: Whyte team maakte het mee!

Teambuilding is essentieel voor elke organisatie. Het brengt niet alleen collega’s dichter bij elkaar, maar vernieuwt ook de teamgeest, vooral na drukke periode. Vorige week heeft Zeeland Retreats precies dat gerealiseerd voor het team van Whyte uit België, en het resultaat was niets minder dan spectaculair.

Een zonovergoten start
Op donderdag 6 juni begon het avontuur voor het 43-koppige team van Whyte. Daniela en Joost van Zeeland Retreats verwelkomden iedereen aan de mooie Zeeuwse kust waar koffie, thee, en heerlijke Zeeuwse bolussen klaarstonden. “De warme ontvangst met het lokale gebak gaf ons meteen een welkom gevoel,” deelde een teamlid.

Zen worden aan zee
Na de ontvangst strekte het team de benen tijdens een uurtje yoga op het strand, met de rustgevende geluiden van de golven als achtergrondmuziek. “Ik voelde me echt herboren na de yoga,” zei Anke van Whyte, “het was de perfecte manier om te ontkoppelen van werkstress.”

Actie en avontuur op het strand
De middag was gevuld met een scala aan strandactiviteiten, allemaal onder de begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. De energie en het enthousiasme waren voelbaar, terwijl iedereen actief deelnam en genoot.

Ontspanning in luxe
Na een actieve middag genoot het team van een welverdiende pauze met een borrel aan het strand. Het moderne hotel op Schouwen-Duiveland, waar het team verbleef, bood faciliteiten zoals sauna’s, een Turks stoombad, en een verwarmd zwembad, ideaal voor ontspanning en herstel.

Een avond van verbinding
De dag eindigde met een driegangen diner, waar collega’s de kans kregen om in een ontspannen setting diepere banden te smeden en ervaringen te delen.

Vervolg met actie en teambuilding
De volgende dag begon met een uitgebreid ontbijt, gevolgd door een fietstocht door Schouwen-Beveland. Het team genoot van de frisse lucht en prachtige landschappen.

Afsluiting met een lunch
Na de fietstocht stond er een heerlijke lunch klaar voordat er aan uitdagende activiteiten zoals klimmen en een drakenbootrace werd begonnen die de teamgeest verder versterkten.

Hiermee sloot de tweedaagse af waarna het team met hernieuwde energie en sterke banden terugkeerde naar huis.

Jouw team ook inspireren?

Bij Zeeland Retreats nemen we alle zorgen uit handen en zorgen we voor een naadloze ervaring. Ben je klaar om jouw team een onvergetelijke ervaring te bieden in het prachtige Zeeland? Neem contact op met ons en laat ons jouw perfecte teamuitje organiseren!

Daniela en Joost