VOOR WORKDAY WAREN HET ONLANGS EVEN GEEN GEWONE WERKDAGEN. WIJ MAAKTEN ZE ÉXTRA BIJZONDER!

De 65 medewerkers van de Nederlandse en Belgische vestigingen van dit internationale bedrijf beleefden een tweedaagse retreat met teambuilding en training. En dat in het mooie Schouwen- Duiveland. Da’s wel even heel wat anders dan het Amsterdam en Brussel waar ze dagelijks verblijven. En dat was ook de bedoeling: even er tussenuit.

NOU, LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER!

We organiseerden een workshop met een toffe spreker: een topcoach van het kaliber ‘eredivisie voetbal en individuele topsporters’. We zorgden voor een zeiltrip met platbodems en een comfortabel verblijf in een mooi hotel waar ze ook hun trainingen konden volgen.

EERLIJK IS EERLIJK, DAT KAN NATUURLIJK IEDEREEN REGELEN.

Maar… wij zorgen voor dat waardevolle plusje in kwaliteit, ontzorgen en persoonlijke aandacht. Hoe? Nou, zo bijvoorbeeld:

  • Ontheemd als de stedelingen zich wellicht zouden voelen in het weidse Zeeland, begeleidden wij ze van en naar ieder programmaonderdeel.
    • We stonden ze al met een bordje ‘Workday – Welkom in Zeeland’ op te wachten op de parking. Die hadden ze eenvoudig gevonden dankzij onze heldere, digitale aanwijzingen vooraf.
    • Even wandelen van locatie A naar locatie B? Wij liepen voorop om de weg te wijzen.
  • Koffie met een bolus, dat is natuurlijk een inkoppertje. Maar daarnaast regelden we ook chocolaatjes met hun logo én fruit waarop het Workday logo was gelaserd.
  • Zeilen is leuk, maar lunchen en nadien borrelen op zo’n stoere platbodem geeft net dat beetje extra sfeer.
  • Van een wachtrij bij de check-in van het hotel was dankzij onze voorbereiding geen sprake. Iedereen kon direct naar zijn kamer. Daar lag een leuke verrassing voor ze klaar.
  • Het diner was ook een kwestie van aanschuiven en genieten. Ieders dieetwensen waren vooraf al door ons doorgegeven.

Echt genieten zit hem in de details. En laat die maar aan ons over 😉

_____________________________________________
Ben je op zoek naar een perfect georganiseerd evenement voor je team of organisatie in het prachtige Zeeland? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Daniela Verwilligen en Joost Schuijs

Artikel delen: