ZIJN WAAR JE MOET ZIJN, ZONDER DAT JE ER BENT. DAT IS WAAR WE GOED IN ZIJN 😉

Pasgeleden vertelden we je over de grote groep van 65 personen waarvoor we een tweedaagse teambuilding- en training-retreat op Schouwen-Duiveland verzorgden. Nou, op de dag erna ontvingen we ook nog een andere groep, 30 leden van een Nederlandse brancheorganisatie.

Voor hen organiseerden we een gezellige ontvangst, een wandeling en museumbezoek met gids, een tour met een ouderwetse cabrio-bus, een uitgebreide lunch met wijnproeverij bij de meest gerenommeerde wijngaard van Zeeland en een middag vol vertier met blowkarten, strandgolfen en nog een lekker terras-momentje.

Aan het eind van de middag ging de reis naar een uniek hotel in Zierikzee. Dit hotel hadden we volledig voor dit gezelschap afgehuurd (altijd al eens willen doen, een compleet hotel afhuren, klinkt wel stoer toch! 😉). Hier genoten ze van een heerlijk diner en een fantastische avond.

Terwijl de gasten genoten, waren wij overal en nergens. De activiteiten lieten we met een gerust hart over aan de experts die we daarvoor ingeschakeld hadden; wij zorgden voor de intermezzo-tjes. De momentjes van ergens naartoe lopen of rijden, ergens verwacht worden, persoonlijk ontvangen worden, snel aanmelden en vlotjes door kunnen.

Wij waren overal waar we moesten zijn zodat onze gasten zich nooit moesten afvragen: ‘waar moet ik precies zijn, wat moet ik doen?’, maar zich vooral positief verrast wisten door de perfecte organisatie en natuurlijk de extraatjes waarmee we ze verrasten. Een doosje bonbons en een flesje wijn op de hotelkamer, een lekkernijtje voor de terugweg… net dat plusje dat een lach op je gezicht tovert.

Ook wij genieten ook hiervan, wat een fantastisch bedrijf hebben wij toch!

_____________________________________________
Ben je op zoek naar een perfect georganiseerd evenement voor je team of organisatie in het prachtige Zeeland? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Daniela Verwilligen en Joost Schuijs

Artikel delen: