LEF ALS SUCCESFACTOR!
Wie ‘LEF’ zegt, zegt Christine Bender. Want lef valt Christine niet te ontzeggen.

Zelfontwikkeling
Ik wil klanten zoveel mogelijk over zichzelf laten leren zodat zij schakels kunnen omzetten waar zij nog niet eerder aan gedacht hebben.
Vervolgens is het mooi om te zien dat klanten iets durven wat zij nog niet eerder gedaan hebben en daardoor gelukkiger én succesvoller worden!
Ik vind het belangrijk dat klanten authentiek blijven.

Belemmerende gedachten ombuigen naar positieve intenties
Belemmerende gedachten zoals “kan ik dat wel” of “wat zullen anderen van mij denken” buig ik om naar positieve intenties en zo laat ik klanten inzien wat voor talenten er in hen schuilt. Daardoor kunnen de uiteindelijke doelen (en vaak nog veel meer) behaald worden.
Ik wil bij opdrachtgevers bereiken dat zij enthousiast en opgetogen naar huis gaan.
Het coachen doe ik zowel één op één als in teamverband.

Authentiek
Het meest onderscheidende dat ik opdrachtgevers te bieden heb is dat ik super authentiek, heel erg positief én enthousiast ben. Opdrachtgevers zeggen vaak “hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?” Ik denk altijd in mogelijkheden.

Inzicht met respect
Ook beschik ik over inzicht om samen met klanten daarheen te kijken waar wellicht de pijn zit. Uiteraard doe ik dit op een respectvolle, positieve manier. Soms met een lach en een traan maar altijd met het juiste doel voor ogen.
Ik geloof dat er veel meer mogelijk is dan klanten zelf inzien. Ik ben ervan overtuigd dat op deze manier gedragsverandering mogelijk is zodat uiteindelijk drempels overwonnen worden.

Confronterend, maar uiteindelijk de mooiste resultaten
Ik vind het fijn om klanten te helpen die het lef hebben om echt iets te willen veranderen. Ook als dit moeilijk, eng of vervelend kan aanvoelen. Klanten moeten zelf in de spiegel kijken en uiteindelijk de verandering uitvoeren. Dit kan best confronterend zijn. Maar na het aandurven worden de mooiste resultaten behaald!
Ik help ook graag klanten die zich door mij laten uitdagen en samen met mij kunnen lachen en zich laten aansteken door mijn enthousiasme en positiviteit.

Christine over Daniela, Zeeland Retreats:
De belangrijkste reden voor mij om met Zeeland Retreats samen te werken is omdat Daniela een kei is in netwerken en verbindingen leggen.
Ik wil mijzelf het liefst focussen op mijn werk als trainer en coach. Dan leg ik het ontzorgen en verwennen van klanten graag in handen van Daniela!
Dit maakt mij en Zeeland Retreats een goede combinatie richting opdrachtgevers omdat ieder op zijn gebied het beste presteert.
Met deze combinatie vindt de juiste omzetting naar realiteit plaats!

Ook op zoek naar manieren om uw team te versterken?
Neem een kijkje onder ons trainingsaanbod!
Wellicht is de training Sterke Teams – het nieuwe samenwerken 3.0 iets voor uw bedrijf.

 

Artikel delen: