Cardboard Car Challenge

Teambuilding met auto’s

De Cardboard Car Challenge is hét ultieme teambuilding event. Van elk teamlid is volledige toewijding en inzet nodig om het bouwproces succesvol af te ronden. De verbazing en trots zal enorm zijn als jullie auto als eerste de eindstreep over crosst! Deze unieke teambuilding activiteit is een geweldige manier om teams te laten samenwerken, elkaar beter te leren kennen en plezier te hebben. De activiteit is ook een leuke manier om de creativiteit van teams te stimuleren.

creatief bedrijfsuitje

Bij aankomst is er enkel een stapel (gerecycled) karton zichtbaar. Zodra het startsein is gegeven, vouwt, snijdt en bouwt ieder team er op los. Begonnen wordt met het chassis welke volgens een bouwschema gebouwd wordt, zodat deze minimaal 2 personen kan dragen. Daarna gaat het creatief proces pas echt van start. Wordt het een snelle raceauto of toch dat volkswagenbusje of lelijke eendje? Alles is mogelijk en in de winkel zijn alle benodigdheden te vinden om jullie auto geheel naar wens te pimpen. De tijd zal voorbijvliegen en voor jullie het weten, gaat de race van start. Al jullie creaties worden met piepende banden over een parcours gereden. Houdt jullie auto stand? Het winnende team zal uiteraard met een originele prijs worden beloond!

Voorbeeld programma

13:30 uur – Ontvangst en instructies
13:45 uur – Teamoverleg en taakverdeling
14:00 uur – Bouwen chassis en de eerste challenge
15:15 uur – Bouwen bodywork en de tweede challenge
16:30 uur – Pimpen van de auto
17:00 uur – Testronde en showen zelfgebouwde auto
17:15 uur – Prijsuitreiking en afsluiting

De tijden kunnen geheel naar wens worden aangepast.

Aantal personen: 15 – 500
Tijdsduur: 4 uur
Extra optie: Engelstalig

Hoe ziet jouw ideale programma eruit? Geef je wensen bij ons aan en wij realiseren ze!

Alle teambuilding activiteiten

Cardboard Car

De Cardboard Car Challenge is hét ultieme teambuilding event. Van elk teamlid is volledige toewijding en inzet nodig om het bouwproces succesvol af te ronden.

Fiets voor Afrika

Bouw een fiets voor Afrika en versterk het teamgevoel met deze ultieme team challenge. Strijd met collega’s om de beste onderdelen en bouw gezamenlijk een kwalitatief uitstekende fiets, uitgerust met de mooiste accessoires.

Wijnproeverij

Een wijnproeverij is de ideale teambuildingactiviteit als afsluiter van een intensieve vergadering, trainingsdag of heisessie. Even ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Reilen en Zeilen

Zeilen is een heerlijke bezigheid die zowel ontspannen ervaren kan worden als actief en enerverend. Afhankelijk van het doel dat je met jouw teambuildingsactiviteit hebt, kiezen we de zeilactiviteit die daarbij past.

Strandactiviteiten

Zeeland heeft de mooiste stranden van Nederland. Behalve een prachtig uitzicht bieden ze ook ontzettend veel mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."