Strandactiviteiten

Teambuilding: inspirerende activiteiten op of om het strand

Zeeland heeft de mooiste stranden van Nederland. Behalve een prachtig uitzicht bieden ze ook ontzettend veel mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten. Een rustige strandwandeling tussen de bedrijven door, een complete dag vol enerverende sport- en spelactiviteiten en alles wat daartussen zit. Zeeland Retreats stelt graag het ideale programma voor jou samen.

Inhoud activiteiten

De mogelijkheden aan het strand zijn eindeloos, net als het uitzicht. Het strand is dan ook een inspirerende locatie voor heisessies, vergaderingen, cursusdagen en een enorme variëteit aan teambuildingactiviteiten. Zeeland Retreats werkt samen met coaches, trainers, horecalocaties en strandactiviteit-professionals. We kunnen zo altijd de juiste mix aan activiteiten aanbieden. We onderscheiden activiteiten in verschillende doelen, tijdsduur en intensiteit. Hierdoor kunnen we het programma perfect op jouw wensen afstemmen.

Voorbeeld programma

9.00 uur – Ontvangst in een sfeervolle locatie aan zee
9.15 uur – Start heisessie/vergadering/training
10.45 uur – Even het hoofd legen tijdens een heerlijke strandwandeling
11.05 uur – Vervolg heisessie/vergadering/training
12.45 uur – Uitgebreide lunch met lekkere streekgerechten
14.00 uur – Boerenstrandgolf
15.00 uur – Zeeuwse meerkamp
16.30 uur – Strandsculpturen maken
17.30 uur – Hapje en drankje óf barbecue/diner

Ook een volledig (mid)dagprogramma met alleen strandactiviteiten is mogelijk. Er is een enorm assortiment om uit te kiezen, zie hieronder. Zeeland Retreats helpt je op basis van jouw doelen en wensen de juiste activiteiten te kiezen en organiseert het hele programma van a tot z.

Mogelijkheden strandactiviteiten

 • Beachvolleybal clinic

  Duur: 1 of 1,5 uur
  Intensiteit: midden
  Doel: sportief plezier en samenwerking
  Beachvolleybal is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware strandhype. En niet voor niks. Het is een leuk spel om samen te spelen. Een ervaren beachvolleybalspeler leert je de regels en technieken en na wat oefenen is het tijd voor een aantal spannende partijtjes.

 • Beachtennis clinic

  Duur: 1 of 1,5 uur
  Intensiteit: midden
  Doel: sportief plezier en uitdaging
  Beachtennis is net als gewoon tennis, maar dan met een hoog net en een bal die niet mag stuiteren. Anders dan op gravel kun je spectaculaire duiken maken en grappige capriolen uithalen. Na de clinic van de ervaren beachtennis speler volgt een spannende reeks wedstrijdjes.

 • KUBB

  Duur: 1 uur
  Intensiteit: laag
  Doel: Samenwerking en (ont)spanning
  Wie kent dit Zweedse werpspel nog niet? Het wordt steeds meer gespeeld op de Zeeuwse stranden. Het spel gaat over ridders, torens en een koning. Welk team werkt het beste samen en weet alle torens en uiteindelijk de koning van de tegenstander omver te werpen?

 • Zandsculpturen maken

  Duur: 1 of 1,5 uur
  Intensiteit: laag
  Doel: ontspanning en creativiteit
  Deze ontspannen samenwerkingsactiviteit haalt het kind weer in je naar boven! In groepjes van ca. 4 à 5 personen maak je aan de hand van het thema je ‘ontwerptekening’. Gewapend met emmertjes, schepjes, troffels en gieters ga je de zandsculptuur creëren. Zand en decoratiemateriaal genoeg op het strand!

 • Boerenstrandgolf

  Duur: 1 uur
  Intensiteit: laag
  Doel: plezier en ontspanning
  Op het strand is een aantal holes uitgezet. Dit zijn emmers, ingegraven in het zand. De bal bij boerenstrandgolf is wat groter dan bij gewoon golf en de club is een stok met een klompje eraan. Uiteraard ligt het strand er niet zo glad bij als de green, dus uitdagingen genoeg, zeker als er ook nog wat wind staat! Welk team gaat met de minste slagen rond?

 • Zeeuwse meerkamp

  Duur: 1 of 1,5 uur
  Intensiteit: afwisselend laag, midden en hoog, afgestemd op jouw wensen
  Doel: mix van samenwerking, plezier, uitdaging en ontspanning
  De Zeeuwse meerkamp is een flexibel samen te stellen mix van activiteiten. Denk aan een estafetterun met water, bigbag lopen met 4 personen tegelijk, ringwerpen, blinddoekspel, tangram (figuren namaken met houten puzzelstukken) en een (Zeeuwse) estafette quiz.

Alle teambuilding activiteiten

Cardboard Car

De Cardboard Car Challenge is hét ultieme teambuilding event. Van elk teamlid is volledige toewijding en inzet nodig om het bouwproces succesvol af te ronden.

Fiets voor Afrika

Bouw een fiets voor Afrika en versterk het teamgevoel met deze ultieme team challenge. Strijd met collega’s om de beste onderdelen en bouw gezamenlijk een kwalitatief uitstekende fiets, uitgerust met de mooiste accessoires.

Wijnproeverij

Een wijnproeverij is de ideale teambuildingactiviteit als afsluiter van een intensieve vergadering, trainingsdag of heisessie. Even ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Reilen en Zeilen

Zeilen is een heerlijke bezigheid die zowel ontspannen ervaren kan worden als actief en enerverend. Afhankelijk van het doel dat je met jouw teambuildingsactiviteit hebt, kiezen we de zeilactiviteit die daarbij past.

Strandactiviteiten

Zeeland heeft de mooiste stranden van Nederland. Behalve een prachtig uitzicht bieden ze ook ontzettend veel mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."