Wijnproeverij

Teambuilding: wijn proeven op een unieke Zeeuwse locatie

Een wijnproeverij is de ideale teambuildingactiviteit als afsluiter van een intensieve vergadering, trainingsdag of heisessie. Even ontspannen en genieten van een prachtige omgeving, heerlijke smaaksensaties en elkaars gezelschap.

Zeeland Retreats organiseert voor jouw gezelschap een compleet programma met wijnproeverij op een unieke Zeeuwse locatie: Wijnhoeve De Kleine Schorre. Deze hoeve staat bekend om haar sfeervolle locatie en prachtige kwaliteitswijnen.

Inhoud activiteit

De wijnproeverij vindt plaats in de authentieke wijnhoeve. Tijdens de wijnproeverij word je verrast met heerlijke wijnen, ieder met hun eigen smaak en verhaal. De enthousiaste wijnkenner vertelt erover terwijl jij lekker achterover leunt en geniet. Wil je de beleving helemaal compleet maken, kies dan voor een aanvullende rondleiding door de wijngaard en wijnkelder en laat je aansluitend op en top verwennen met een heerlijke lunch of uitgebreid diner.

Voorbeeld programma

Afhankelijk van jouw wensen stelt Zeeland Retreats het programma helemaal op maat voor je samen. We regelen alles. Het boeken van de locatie, catering, techniek en wijnproeverij. Maar eventueel ook het inschakelen van de juiste sprekers, trainers of coaches als je die zelf nog niet in beeld hebt. Dankzij ons grote netwerk vinden we altijd de juiste professional voor jouw doel.

Een programma met wijnproeverij zou er zo uit kunnen zien:

8.30 uur – Ontvangst
9.00 uur – Start vergadering of training Koffie, thee, water, fruit en Zeeuwse bolussen staan op tafel
10.15 uur – Even naar buiten. De frisse lucht en het polderuitzicht geven je nieuwe energie.
10.30 uur – Vervolg vergadering of training
12.00 uur – Geheel verzorgde lunch met lokale specialiteiten
13.00 uur – Rondleiding over het wijndomein en door de wijngaard van De Kleine Schorre met aansluitend de wijnproeverij in het sfeervolle proeflokaal.
15.00 uur – Afsluiting van een inspirerende, smaakvolle en gezellige dag.

Hoe ziet jouw ideale programma eruit? Geef je wensen bij ons aan en wij realiseren ze!

Alle teambuilding activiteiten

Curling Lounge

Origineel. Out of the box. Anders dan anders. Aan al deze eisen voldoet deze supertoffe teambuildingsactiviteit. Wedden dat 99% van jouw medewerkers nog nooit gecurld hebben?

Wijnproeverij

Een wijnproeverij is de ideale teambuildingactiviteit als afsluiter van een intensieve vergadering, trainingsdag of heisessie. Even ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Reilen en Zeilen

Zeilen is een heerlijke bezigheid die zowel ontspannen ervaren kan worden als actief en enerverend. Afhankelijk van het doel dat je met jouw teambuildingsactiviteit hebt, kiezen we de zeilactiviteit die daarbij past.

Strandactiviteiten

Zeeland heeft de mooiste stranden van Nederland. Behalve een prachtig uitzicht bieden ze ook ontzettend veel mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."