Gerry Leenders

Een flinke rugzak met praktijkervaring.

Met meer dan 28 jaar ervaring in de medezeggenschap zowel nationaal als internationaal, mag je zeggen dat Gerry Leenders een ervaringsdeskundige is.

Speel het spel, zoals hij het spel tussen ondernemingsraad en bestuurder noemt, volgens de regels die je aan de voorkant afspreekt met de spelers. Dus ook met de bestuurder! Dan wordt OR werk leuk en ga je echt de belangen van de organisatie, en de mensen die er in werkzaam zijn, dienen.

 Welke taal spreekt hij?

Door zijn jarenlange ervaring in nationaal en internationaal medezeggenschapswerk spreekt hij verschillende organisatietalen. Zo zit hij met de Europese directie aan tafel en het andere moment met de arbeiders uit een fabriek, en alles wat daar tussen kan zitten. Gerry Leenders zegt van zichzelf dat hij hierin makkelijk kan schakelen en alom complimenten krijgt voor de manier waarop hij met iedereen zaken kan doen. Zijn didactische vaardigheden zijn hoog en hij praat altijd vanuit opgedane praktijkervaring. Ik ben absoluut geen ‘boekjestrainer’, zoals Gerry Leenders de trainers noemt die zelf nooit zelf OR lid zijn geweest en het alleen theoretisch benaderen. Het mooiste compliment wat hij regelmatig zegt te krijgen vanuit alle lagen is ‘jij bent gewoon een van ons. Jij spreekt onze taal’.

Integriteit, veiligheid en sfeer 

Tijdens de trainingen die Gerry Leenders verzorgt staat integriteit hoog in het vaandel. Ik krijg immer vaak bedrijfsinformatie en daar zal ik nooit met anderen dan buiten de organisatie over praten, verteld Gerry Leenders.

Daarnaast moeten deelnemers tijdens mijn trainingen zich veilig voelen. Alles kunnen en durven zeggen wat ze willen en zij moeten weten dat dit nooit de deur uit gaat. Daarmee creëer je een veilige leeromgeving en zal de leercurve hoog zijn. En het maakt de werksfeer ook nog eens prettig wat voor iedereen, inclusief mijzelf, de dag een positieve boost geeft.

Misschien heb ik wel het mooiste vak wat er bestaat, sluit Gerry Leenders af!!

OR Trainingen.

 

Alle partners

OR trainer

Met meer dan 28 jaar ervaring in de medezeggenschap zowel nationaal als internationaal, mag je zeggen dat Gerry Leenders een ervaringsdeskundige is.

AVG Specialist

Jan Faasse. Hij was, naast een baan in loondienst, jarenlang vakbondsconsulent bij het FNV en tevens lid van de ondernemingsraad bij zijn werkgever.

Sales professional

Gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken.

Trainingsacteur

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven is Maryse van grote meerwaarde in uw training. Ik kan goed improviseren en heb humor.

OR trainer

Drs. Her Grimbergen een ervaren en (RMZO) geregistreerd en (SER) geaccrediteerd trainer, coach en adviseur op het gebied van arbeidsverhoudingen.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."