Maryse van de Plasse

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven ben ik van grote meerwaarde in uw training. Ik kan goed improviseren en heb humor. Omdat ik open en eerlijk ben vinden mensen het veilig met mij te oefenen. De deelnemer staat op nummer 1; altijd!

Kernwoorden: realistisch spel, inlevingsvermogen, snel schakelen, aansluiten, heldere feedback in en buiten de rol, grondige voorbereiding, enthousiast en energiek.

Alle partners

OR trainer

Met meer dan 28 jaar ervaring in de medezeggenschap zowel nationaal als internationaal, mag je zeggen dat Gerry Leenders een ervaringsdeskundige is.

AVG Specialist

Jan Faasse. Hij was, naast een baan in loondienst, jarenlang vakbondsconsulent bij het FNV en tevens lid van de ondernemingsraad bij zijn werkgever.

Sales professional

Gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken.

Trainingsacteur

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven is Maryse van grote meerwaarde in uw training. Ik kan goed improviseren en heb humor.

OR trainer

Drs. Her Grimbergen een ervaren en (RMZO) geregistreerd en (SER) geaccrediteerd trainer, coach en adviseur op het gebied van arbeidsverhoudingen.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."