Her Grimbergen

Drs. Her Grimbergen een ervaren en (RMZO) geregistreerd en (SER) geaccrediteerd trainer, coach en adviseur op het gebied van arbeidsverhoudingen. Voor medezeggenschap en zeggenschap. Bijzondere belangstelling heeft hij voor de rol van bedrijfscultuur, (re)organisatie, personeelsbeleid, basisvaardigheden  voor ondernemingsraden (basiswetgeving, vergader- en gesprekstechnieken),  arbeidsomstandigheden (arbo) en internationale medezeggenschap.

Trainingen en advies worden door hem zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgd. 

Leidraad voor zijn professioneel handelen is het van meer dan twee kanten bekijken van zaken waarbij deelnemers tot dieper inzicht komen in eigen doen en laten en leren wat ze voor zichzelf en in samenhang met anderen kunnen betekenen. 

Zingeving zoeken en geven in leven en werk is leidraad voor Her Grimbergen in doen en laten!

Alle partners

OR trainer

Met meer dan 28 jaar ervaring in de medezeggenschap zowel nationaal als internationaal, mag je zeggen dat Gerry Leenders een ervaringsdeskundige is.

AVG Specialist

Jan Faasse. Hij was, naast een baan in loondienst, jarenlang vakbondsconsulent bij het FNV en tevens lid van de ondernemingsraad bij zijn werkgever.

Sales professional

Gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken.

Trainingsacteur

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven is Maryse van grote meerwaarde in uw training. Ik kan goed improviseren en heb humor.

OR trainer

Drs. Her Grimbergen een ervaren en (RMZO) geregistreerd en (SER) geaccrediteerd trainer, coach en adviseur op het gebied van arbeidsverhoudingen.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."