Wilfried Dries

De Acquisitie training wordt gegeven door Wilfried Dries.

Wie is Wilfried Dries?

Mijn naam is Wilfried Dries.

Een sales professional met meer dan 25 jaar ervaring. Hij leerde het vak met vallen en opstaan.

“In het begin was het vooral vallen. Tot ik de saleskunsten van een toenmalige ervaren collega begon af te kijken. Wat een acquisitietalent! Hij kwam overal binnen en troefde alle concurrenten af. Ik dacht dat ik dat zelf nooit zou kunnen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus ik probeerde het wel. En met succes! Ik ontdekte dat je acquireren kunt leren en kreeg er steeds meer succes en plezier in. Op basis van mijn ervaringen ontwikkelde ik een methode om ook anderen te helpen dit fantastische vak onder de knie te krijgen. “

De methode van Wilfried is gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken, zoals VVV (Verkennen, Vertrouwen, Verleiden), RAFT (Research, Approach, First contact, Trust) en de DISC persoonlijkheidsprofielen. Hij stelde hiermee de optimale mix samen van kennis en competenties voor iedereen die wil leren acquireren.

Alle partners

OR trainer

Met meer dan 28 jaar ervaring in de medezeggenschap zowel nationaal als internationaal, mag je zeggen dat Gerry Leenders een ervaringsdeskundige is.

AVG Specialist

Jan Faasse. Hij was, naast een baan in loondienst, jarenlang vakbondsconsulent bij het FNV en tevens lid van de ondernemingsraad bij zijn werkgever.

Sales professional

Gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken.

Trainingsacteur

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven is Maryse van grote meerwaarde in uw training. Ik kan goed improviseren en heb humor.

OR trainer

Drs. Her Grimbergen een ervaren en (RMZO) geregistreerd en (SER) geaccrediteerd trainer, coach en adviseur op het gebied van arbeidsverhoudingen.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."