Jan Faasse. Hij was, naast een baan in loondienst, jarenlang vakbondsconsulent bij het FNV en tevens lid van de ondernemingsraad bij zijn werkgever. Dit was de start van zijn passie voor juridische dienstverlening. 

Expertisegebieden

Vanuit mijn jarenlange ervaring en nu dus ook mijn opleiding, waarbij mijn eindscriptie over de AVG ging, ontwikkelde ik een drietal expertisegebieden. Juridisch advies bij arbeidsrecht, de privacywetgeving en OR-consultancy. Sindsdien sta ik werkgevers en werknemers bij in conflicten, help ik ondernemers en (school)besturen bij het voldoen aan de AVG en geef ik advies en workshops aan ondernemingsraden.

AVG Workshop

Kennis over de AVG en bewustwording bij jouw medewerkers is cruciaal in het navolgen van de AVG-regels binnen jouw organisatie. Samen met Zeeland Retreats verzorgen we

AVG Workshops op maat voor je bedrijf.

Met praktijkgerichte voorbeelden en casussen zorgen we dat uw medewerkers zich bewust worden van hoezeer de AVG in hun dagelijks werk is verweven en welke belangrijke rol zij hebben in het geheel.

Alle partners

OR trainer

Met meer dan 28 jaar ervaring in de medezeggenschap zowel nationaal als internationaal, mag je zeggen dat Gerry Leenders een ervaringsdeskundige is.

AVG Specialist

Jan Faasse. Hij was, naast een baan in loondienst, jarenlang vakbondsconsulent bij het FNV en tevens lid van de ondernemingsraad bij zijn werkgever.

Sales professional

Gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken.

Trainingsacteur

Als ervaren trainingsacteur in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven is Maryse van grote meerwaarde in uw training. Ik kan goed improviseren en heb humor.

OR trainer

Drs. Her Grimbergen een ervaren en (RMZO) geregistreerd en (SER) geaccrediteerd trainer, coach en adviseur op het gebied van arbeidsverhoudingen.

Aangenaam

"Aangenaam: ik ben Daniela Verwilligen en neem je graag mee in de wereld van Zeeland Retreats..."